Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju
  • Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju
  • Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju

Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Prestanite da vozite sa zaslepljujućim odsjajem i pod opasnim svetlom, sa VIZCLEAR HD revolucionarnim, dnevnim i noćnim AUTO VIZIROM VISOKE DEFINICIJE koji se zakači na svaki auto vizir u sekundi, i spušta se sa jednim prstom da bi blokirao sunčev o

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

1.990 din

Detalji

Prestanite da vozite sa zaslepljujućim odsjajem i pod opasnim svetlom, sa VIZCLEAR HD revolucionarnim, dnevnim i noćnim AUTO VIZIROM VISOKE DEFINICIJE koji se zakači na svaki auto vizir u sekundi, i spušta se sa jednim prstom da bi blokirao sunčev odsjaj preko dana i onda samo promenite na noćna sočiva da bi odbijalo svetle odsjaje noću, da možete videti u visokoj definiciji jasno i čisto pod bilo kojim svetlom, bez naprezanja očiju i mrštenja.

Ako nosite naočare sa dioptrijom VizClear HD nudi vam zaštitu od sunca i odsjaja koja vam je potrebna, eliminišući potrebu za skupim naočarima za sunce sa dioptrijom.

Dnevna ili noćna upotreba!
Instalira se u sekundi!
Vidite kristalno jasno!
Sjajan za ljude koji nose naočare!

Alat vam nije potreban! Jednostavno namestite VIZCLEAR HD na bilo koji vizir u kolima i spreman je. VizClear HD kombinuje svetlosnu difuziju i tehnologiju prelamanja boja da bi se odbijao odsjaj, dok povećanje kvaliteta boja i svetline stvara vizuelnu perspektivu visoke rezolucije, trebate da vidite da biste poverovali.

Nije Vam potreban nikakav alat!
Difuzija svetlosti, tehnologija prelamanja boja!
Pojačava boje I svetlost!

Po danu, sunčeva svetlost može bukvalno da vas zaslepi u deliću sekunde u najgore moguće vreme, pa se vi mrštite i škiljite, i borite se da vidite išta tokom vožnje. VIZCLEAR HD odbija odsjaj, pruža vam življe boje i jasnoću za slobodan i kristalno čist vid.

Poboljšava boje i jasnoću.
Dnevna ili noćna upotreba.

Kada sunce zađe, zaslepljujući odsjaj dolazećih vozila i ulične rasvete čine skoro nemoguće da se put vidi, ali ne plašite se, tu je VizClear HD. Sa noćnim sočivima dobijate vid visoke rezolucije, boju i jasnoću koja odbija svetlo tako da možete videti jasno i bez naprezanja.

Vidite sa neverovatnom jasnoćom!
Nema čkiljenja i naprezanja očiju!

Sada, na putu imate pogled visoke definicije, sa neverovatnom svetlinom, bojama i jasnoćom, danju ili noću, vaš VizClear HD vam je na dohvat ruke.

VIZECLEAR HD je jedini vizir svoje vrste koji koristi difuziju boja i tehnologiju prelamanja da bi otklonio odsjaj, dok povećava kvalitet boja i svetlinu tako da možete sve videti u kontrastu visoke definicije, jasnije i sa sigurnošću.

Po danu, odsjaj sunca može da vas bukvalno zaslepi u deliću sekunde dok vozite, ali samo na dodir, VIZCLEAR HD odbija odsjaj, i pruža kvalitetne boje i jasnoću za kristalno čistu vidljivost visoke definicije bez smetnji.

Ako nosite naočare sa dioptrijom, VIZCLEAR HD vam pruža zaštitu od sunca i odsjaja koja vam je potrebna. Eliminiše potrebu za skupim naočarima za sunce sa dioptrijom.

Noću, dolazeći sjaj farova, ulična rasveta, neonski znaci, pa čak i loše vreme mogu otežati vidljivost tokom vožnje i činiti je opasnom, ali samo spustite VizClear HD noćna sočiva, i dobijate čist vidik visoke definicije sa neverovatnim bojama i jasnoćom.

Spustite ga i vidite razliku sa sopstvenim očima.
Radi na bilo kom viziru!
Smanjuje odsjaj danju I noću.
Vidite sa neevrovatnom jasnoćom!
Nema više naočara za sunce koje vam nisu pri ruci, vizira koji vam smanjuju vidik, ili zaslepljenosti svetlošću.
Difuzija svetlosti, tehnologija prelamanja boja!
Poboljšava boje I svetlost!
Vidite sa neverovatnom jasnoćom!

Po jakom suncu, svitanju ili noćnom svetlu, ili na putu kasno u noć, VizClear HD je najbolji izbor za vidljivost visoke definicije dok vozite, danju ili noću.

Sjajan za ljude koji nose naočare!

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena