Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

Yura Corporation

Nelt i Tako Lako u saradnji s NIS AD su obezbedili specijalnu ponudu putem online prodavnice www.takolako.com za sve zaposlene radnike!

Artikli iz specijalne ponude mogu se videti na ovoj stranici koja je dostupna samo zaposlenim licima u NIS AD. Proizvode možete poručiti na dva načina, online -putem sajta ili pozivom u naš korisnički servis na telefon 011/635-8440.

Poručivanje putem sajta je vrlo jednostavno. Registrujete se na sajt, pronađete artikal koji želite kupiti, zatim kliknete na "dodaj u korpu". Zatim pratite korake. Nakon što ste odabrali artikle, kliknete "napravi narudžbenicu" , unesete Vaše podatke i izaberete način plaćanja. Očekivano vreme dostave artikala na kućnu adresu je 3-5 radnih dana.

Ako Vam je lakše poručiti telefonom, pozovite naš korisnički servis na 011/635-8440 i dajte sve potrebne podatke našem operateru, koji će narudžbu uraditi umesto Vas.

Proizvode možete platiti gotovinom/pouzećem, online s platnim i kreditnim karticama, uplatnicom na šalterima pošte ili banaka, putem Vašeg e-banking naloga gde popunjavate informacije s predračuna, poslatog na Vašu mail adresu

Tako Lako Shop je u saradnji s BancaIntesa Beograd omogućio kupovinu na do 12 mesečnih rata bez kamate. Svim korisnicima koji poseduju MasterCard, Visa Classic i American Express kreditne kartice Banke Intesa, mogu da kupe sve dostupne proizvode na minimum dve, a maksimum 12 rata. Nakon što u korpi izaberete način plaćanja KARTICOM, bićete preusmereni na paymet gateway Banke Intesa gde ćete u padajućem meniju imati mogućnost da sami odlučite o broju rata, između 2 i 12. Raspoloživi limit na vašoj kreditnoj kartici će se istog trenutka umanjiti za obavljenu transakciju, a rate će vam dospevati na plaćanje svakog 10. u mesecu (a svakog 15. u mesecu za American Express kartice).

Uz proizvod dobijate račun i garanciju, ukoliko artikal podleže garanciji.

Više o načinima plaćanja, reklamacijama i troškovima isporuke pogledajte na takolako.com

Postavi opadajući pravac

   

21 Stavka(e)

Postavi opadajući pravac

   

21 Stavka(e)