Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • To The Top 1, engleski jezik za 5. razred osnovne škole, radna sveska To The Top 1, engleski jezik za 5. razred osnovne škole, radna sveska

To The Top 1, engleski jezik za 5. razred osnovne škole, radna sveska

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

To The Top 1, engleski jezik za 5. razred osnovne škole, radna sveska

TO THE TOP udžbenički komplet dizajniran je za mlađe tinejdžere i prati modularni pristup koji omogućava detaljnu obradu gradiva u skladu sa propisanim Nastavnim planom

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

590 din

Detalji

To The Top 1, engleski jezik za 5. razred osnovne škole, radna sveska

TO THE TOP udžbenički komplet dizajniran je za mlađe tinejdžere i prati modularni pristup koji omogućava detaljnu obradu gradiva u skladu sa propisanim Nastavnim planom i programom.

Multidimenzionalni silabus kombinuje leksiku, gramatičke strukture, jezičke funkcije, izgovor i razvoj veštine savladavanja jezika.

Motivacija učenika podstiče se savremenim temama koje im pružaju multikulturalne i interdisciplinarne informacije, kao i živahnim, lako pamtljivim tematskim pesmama. Posebni delovi posvećeni kulturi upoznaju učenike sa svetom engleskog govornog područja.

Gramatika je prezentovana na jasan način, uz adekvatan broj zadataka za vežbu. Na kraju svakog modula nalaze se sekcije za utvrđivanje kompletnog pređenog gradiva. Veština pisanja razvija se korak po korak, od najjednostavnijih rečenica do različitih složenijih oblika pisanog izražavanja uz obilje zadataka za vežbu.

Udžbenik i radnu svesku je odobrilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja rešenjem broj 650-02-00745/2010-06.

Udžbenik i radnu svesku je odobrilo Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske rešenjem broj 07.042/052-8441-3/15.

Autor H.Q. Mirchell
ISBN 9788674782453
EAN 8674782450
Godina izdanja
Izdavač Data Status
Broj stranica 87
Format i dimenzije 210x290, mek povez

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena