Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

Opšti uslovi kupovine

Poštovani kupci, posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Tako Lako Shop prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Tako Lako Shop zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice Tako Lako Shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Maloletnici mogu koristiti internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Tako Lako Shop zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Tako Lako Shop-a ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Tako Lako Shop-u smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu slobodno komentarisati proizvode i slati email poruke. Tako Lako Shop ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i diskriminaciju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljeno . Protiv takvih aktivnosti Tako Lako Shop može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi i slike proizvoda

Tako Lako Shop nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, kao i da stavi što verodostojnije fotogradije artikala, međutim ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti za drugi odgovarajući artikal.

Radno vreme

Online prodavnica Tako Lako Shop radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Tako Lako Shop zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Uslovi kupovine na internet prodavnici Tako Lako Shop

Tako Lako Shop je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Kako poručiti?

Poručiti možete na dva načina, online putem sajta ili pozivom u naš korisnički servis.

Poručivanje putem sajta je vrlo jednostavno. Registrujete se na sajt, pronađete artikal koji želite kupiti, zatim kliknete na "dodaj u kolica". Zatim pratite korake. Ukoliko ne želite ništa više da kupite, kliknete "nastavak do naplate" , unesete Vaše podatke i izaberete način plaćanja. Očekivano vreme dostave artikala je 3-5 radnih dana.

Ako Vam je lakše poručiti telefonom, pozovite naš korisnički servis i dajte sve potrebne podatke našem operateru.

Uz proizvod dobijate račun i garanciju, ukoliko artikal podleže garanciji.

PLAĆANJE

Tako Lako Shop podržava sledeće načine plaćanja:

 • Online plaćanje na rate bez kamate i bez učešća!
 • Na zahtev naših zadovoljnih kupaca koji poseduju kreditne kartice izdate od Banke Intesa, od danas smo omogućili online plaćanje na do 12 mesečnih rata. Preko 40.000 proizvoda pa čak i onih akcijskih mogu se platiti na podjednake rate bez ikakvih dodatnih troškova.
  Svim korisnicima koji poseduju MasterCard Gold, Visa Classic i American Express kreditne kartice Banke Intesa, mogu da kupe sve dostupne proizvode na minimum dve, a maksimum 12 rata.
  Nakon što se sa takolako.com stranice za plaćanje preusmerite na paymet gateway Banke Intesa imaćete mogućnost da sami odlučite o broju rata.
  Raspoloživi limit na vašoj kreditnoj kartici će se istog trenutka umanjiti za obavljenu transakciju, a rate će vam dospevati na plaćanje svakog 10. u mesecu (a svakog 15. u mesecu za American Express kartice).

 • Plaćanje pouzećem
 • Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

 • Uplatnicom na šalteru banke ili pošte
 • Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun.

 • e-bankingom
 • Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbine izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice, koji je iskazan sa PDV-om i troškovima dostave pošiljke.
  Plaćanje vršite popunjavanjem uplatnice u pošti ili banci, ili putem Vašeg e-banking naloga. Svi detalji u vezi sa plaćanjem biće Vam automatski poslati na email.

 • Platnom karticom
 • Ukoliko posedujete Visa, Master Card ili Maestro platnu karticu, odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete platiti na ovaj način svoju porudžbinu.
  Nakon potvrde narudžbenice, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa. Na tom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno.
  Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja.
  Iz sigurnostnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, bez obzira na razlog vraćanja, Tako Lako se obavezuje da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Srećnu i uspešnu kupovinu vam želi vaš TakoLakoShop!

  REKLAMACIJE

  Tako Lako Shop je svestan prava svojih kupaca, kao i činjenice da su ljudi u Srbiji još uvek nepoverljivi po pitanju kupovine preko Interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bi i kupcu i sebi u što većoj meri olakšali posao.

  Bitna napomena:

  svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijamu i ako je došlo do neke greške, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete.

  Neispravna roba

  Tako Lako Shop posluje u skladu sa zakonima Rep. Srbije i poštuje prava svojih kupaca. Ukoliko je roba u garanciji, molimo da prvo kontaktirate CallCenter Tako Lako Shop-a na telefon 011/635-8440 i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju. Naravno, molimo da čuvate originalna pakovanja.

  Reklamacije na oštećenja u transportu

  Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

  Ukoliko uočite takvo oštećenje:

  • Nemojte potpisati prijem pošiljke.
  • Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.
  • Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod.
  • Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu ili:
   • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a nalazi se na računu.
   • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a nalazi se na računu.
   • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a ne nalazi se na računu.
   • Da niste dobili proizviod koji ste poručili a nalazi se na računu.
   • Da ste dobili proizvod kome je istekao rok trajanja.
   • Da ste dobli proizvod koji je oštećen.
   • Da ste dobili proizvod koji ne radi.
   • Da ste dobili prizvod koji podleže garanciji bez garantnog lista.
  • Obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena
  • Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete na prodaja@takolako.com

  Ako tokom instalacije ili prvog puštanja u rad utvrdite da je proizvod neispravan, potrebno je da nas odmah obavestite tako sto cete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati mail sa opisom problema i vasim kontaktom.

  Zamena veličine, boje, itd

  Ukoliko se radi o odevnim predmetima, moguća je zamena za veći / manji broj, ili za drugu boju. Postupak je sledeći

  • Pošaljite nam proizvode nazad
  • Doplatite poštarinu za ponovno slanje - kontaktirajte nas za uputstvo za uplatu.
  • Kada primimo vraćeni artikal i vašu doplatu za poštarinu, šaljemo vam zamenjeni artikal

  Ipak to nije ono što sam mislio, hoću nešto drugo...

  Ukoliko niste zadovolnji nekim artiklom (iako se ne radi o kvaru), možete ga zameniti pod sledećim uslovima

  • da nije prošlo više od 14 dana od kako smo vam ga poslali
  • da nam ga vratite nekorišćenog, u originalnom stanju, u orginalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom.
  • potrebno je da doplatite razliku u ceni (ukoliko je ima) i poštarinu za ponovno slanje-kontaktirajte nas za uputstvo za uplatu.

  U tom slučaju dobićete od nas mogućnost da umesto vraćenog proizvoda dobijete neki drugi, po vašem izboru.

  Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod.

  Pravo potrošača na odustanak od ugovora

  ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon)


  Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz čl. 34. i 35. ovog zakona (u daljem tekstu: odustanak od ugovora).
  Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način (u daljem tekstu: obrazac za odustanak).
  Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku iz stava 1. ovog člana.
  Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
  Ako trgovac omogući potrošaču da elektronski popuni i pošalje obrazac za odustanak, dužan je da ga o prijemu obrasca bez odlaganja obavesti u pisanoj formi ili na drugom trajnom nosaču zapisa.
  Protekom roka iz člana 29. ovog zakona prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.
  Teret dokazivanja da je postupio u skladu sa odredbama st. 1.-5. ovog člana, radi ostvarivanja prava na odustanak od ugovora, je na potrošaču.
  Oblik i sadržinu obrasca za odustanak propisuje ministar nadležan za poslove zaštite potrošača.
  Uz račun, dostavlja se potrošaču obrazac za odustanak od ugovora.


  POVRAĆAJ NOVCA

  Tako Lako Shop će po prijemu vraćene robe, nakon konstatacije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, izvršiti povraćaj uplate novca koju je primio, koristeći ista sredstva plaćanja koja je kupac koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se kupac nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja.
  U slučaju da se radi povrat novca usled uvažene reklamacije u garantnom roku i/ili raskida ugovora od strane kupca u propisanom roku, potrebno je da nam kupac dostavi broj svog tekućeg računa u banci ili pošti i sredstva vraćamo na njegov račun.


  Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora

  • U slučaju odustanka od ugovora, popunjen obrazac za odustanak (koji je dostavljen uz račun prilkom isporuke robe) pošaljite nam poštom na adresu Tako Lako Shop iz obrasca.
  • Rok za odustanak od ugovora iznosi 14 dana, ovaj rok teče od dana kada ste Vi primilli robu ili lice koje ste ovlastili za prijem robe u Vaše ime.
  • Dužni ste da nam robu u originalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom, vratite bez odlaganja a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad ste poslali obrazac za odustanak ( Obrazac za odustanak smatra se poslanim danom predaje na poštu i od tog dana teče rok za vraćanje robe prodavcu ).
  • Snosite punu odgovornost ukoliko dođe do umanjenja vrednosti robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.
  • Za svako korišćenje preko toga potrošač će odgovarati za umanjenu vrednost robe.
  • U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača, Vi snosite troškove vraćanja robe.
  • Iznos koji ste platili po osnovu ugovora, biće Vam vraćen najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu.

  Cenovnik dostave:

  Težina:

  Cena dostave:

  0-0.5 kg

  165 din

  0.5-2 kg

  195 din

  2-5 kg

  225 din

  5-10 kg

  255 din

  10-20 kg

  325 din

  20-50 kg

  495 din

  50-70 kg

  995 din

  70-100 kg

  1395 din

  Više od 100 kg

  1395 din + 20 din za svaki kilogram preko 100

  Troškovi isporuke zavise od težine onoga što naručujete. Cena poštarine biće ispisana u poslednjem koraku pre popunjavanja narudžbine. Za svaki artikal navedena je njegova težina, pa možete i sami izračunati koliki je trošak dostave za artikle koje želite da poručite.

  Isporuku vrši kurirska služba Daily Express. Cene su iskazane sa PDV-om.