Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela
  • Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela
  • Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela
  • Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela
  • Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela
Prethodni

Colossus dehidrator - sušač hrane css-5330

Prethodni

Ilustrovani pilates - Portia Page

Medisana Spa Sonic dermatološki aparat za čišćenje lica i tela

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Medisana Spa Sonic je kompletan sistem za čišćenje lica i tela namenjen za korišćenje pre, posle ili tokom tuširanja ili kupanja.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

2.950 din

Detalji

U pakovanju ćete pronaći sve što Vam je potrebno za unapređeno čišćenje i piling Vaše kože lica i tela. Četka za lice i četka za piling lica nežno, ali efikasno čiste osetljivu kožu lica i vrata, dok kamen za piling i četka za telo čine da koža celog tela postane čista, glatka i sjajna. Medisana Spa Sonic za lice i telo je neophodan za Vašu svakodnevnu negu kože. Profesionalan aparat koristi nežnu rotirajuću, mikromasažu kako bi Vaša koža bila potpuno čista.

Medisana Spa Sonic je izuzetan za čišćenje lica - 6x bolje od ručnog nanošenja nekog proizvoda za piling. Uklanja make-up i dubinski čisti pore. Aparat koristi koristi nežnu rotirajuću mikromasažu četkama kako bi omekšao make-up, masnoću i nečistoće poput prljavštine iz vazduha i prašine, donoseći 6x bolje čišćenje od ručnog. Rotirajuća mikromasaža četkama za čišćenje i piling, poboljšava izgled kože nežno ali efikasno i čisti čak i osetljivu kožu. Prikladno za upotrebu tokom svakodnevne rutine tuširanja.

Spa Sonic sa nastavkom - četkom za telo proširuje prednosti dubokog čišćenja na celo telo. Veći nastavak sa četkom je savršene veličine za dubinsko čišćenje Vaših ruku, leđa, nogu i ostalih delova tela.

Medisana Spa Sonic nežno čisti pore bez grubog trljanja i hemikalija. Kao rezultat Vaša koža će bolje apsorbovati preparate koje koristite. Rezultati uključuju smanjenje bora, finih linija i poboljšanje tena.

Upotreba Spa Sonic aparata

• Pre upotrebe skinite šminku sa očiju.

• Nakvasite toplom vodom kožu i nastavak sa četkom.

• Nanesite preparat za čišćenje na kožu ili na nastavak sa četkom.

• Uključite Spa Sonic i nežno pomerajte nastavak sa četkom malim kružnim pokretima oko područja koje čistite.

• Nakon čišćenja isključite Spa Sonic i operite kožu mlakom vodom.

• Kada završite skinite nastavak sa četkom i operite ga čistom vodom.

Napomena: Prejak pritisak na kožu ometaće pokrete četke i smanjiti efikasnost.

Rezervne četke za Medisana Spa Sonic

Poseban komplet nastavaka za uređaj Spa Sonic ima 4 različite nastavka - četke koje pokrivaju sve vaše potrebe u nezi kože te pružaju celovit i temeljan režim za negu kože. U kompletu se nalazi četka za čišćenje lica, četka za čišćenje i piling lica, četka za čišćenje tela te kamen za piling tela.Komplet je posebno osmišljen za upotrebu s aparatom Spa Sonic, najboljim Medisana uređajem za čišćenje lica i tela.

Četka za čišćenje lica

Uklanja šminku i nečistoće do 6x brže od ručnog čišćenja. Pruža izuzetno nežno iskustvo čišćenja za delikatnu, suvu i osetljivu kožu. Četka za čišćenje je napravljena od ultra mekanih vlakana koja su specijalno namenjena za nežnu kožu na Vašem licu. Za najbolje rezultate pre upotrebe uvek navlažite Vaše lice i četku. Prikladna je za svakodnevnu upotrebu.

Četka za čišćenje i piling lica

Uklanja šminku i nečistoće do 6x brže od ručnog čišćenja. Higijenska vlakna četke za čišćenje i piling su nešto jača od od standardne četkice i specijalno su namenjena da uklone izmrle ćelije kože, kako bi vaša koža lica izgledala što bolje. Za najbolje rezultate preporučujemo da očistite lice pre pilinga.

Četka za čišćenje tela

Četka za telo proširuje prednosti dubokog čišćenja na celo telo. Veći nastavak sa četkom je savršene veličine za dubinsko čišćenje Vaših ruku, leđa, nogu i ostalih delova tela.

Kamen za piling tela

Kamen za piling je namenjen za efikasno uklanjanje žuljeva i izumrlih ćelija kože sa laktova, stopala i kolena. Nije namenjen za upotrebu na koži lica. Dermatolozi preporučuju zamenu nastavaka sa četkom svaka tri meseca. Zamena dotrajalih četki će obezbediti da dobijete optimalne rezultate čišćenja i pilinga.

- Kompletan sistem za čišćenje lica i tela
- Namenjen za korišćenje pre, posle ili tokom tuširanja ili kupanja
- Četka za lice i četka za piling lica nežno, ali efikasno čiste osetljivu kožu lica i vrata
- Kamen za piling i četka za telo čine da koža celog tela postane čista, glatka i sjajna.

Tagovi proizvoda

Drugi ljudi su označili ovaj proizvod sa ovim tagovima:

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena