Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311 Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311
  • Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311 Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311
  • Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311 Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311

Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 - 500311

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Oral B četkica sa 3D tehnologijom čišćenja zuba.

Dostupnost: Proizvod je rasprodat i trenutno ga nije moguće naručiti. Očekujemo da će uskoro ponovo biti u ponudi. Prikazana cena je poslednji put ažurirana kada je proizvod bio dostupan.

4.605 din

Detalji

Zašto da koristitie električne četkice za zube?
- Oral B je broj 1 brend prema preporuci stomatologa širom sveta
- Sve više stomatologa preporučuje korišćenje električnih četkica za zube jer pomažu u ulanjanju grešaka prilikom pranja koje mogu dovesti do ozbiljnih problema sa desnima. Četkica Professional Care 500 poseduje nekoliko karakteristika za najoptimalnije pranje zuba.
- Oral B električne četkice klinički dokazano uklanjaju i do 100% plaka
- Električne četkice pomažu u eliminisanju grešaka prilikom pranja zuba koje mogu dovesti do ozbiljnih problema desni

Oktrijte pofesionalnu čistoću

Unapredite pranje zuba i uklonite i do 100% više plaka nego običnom četkicom za zube s Oral B Professional Care 500. Inspirisana stomatološkim instrumentima, Oral B Professional Care 500 je specijalno dizajnirana kako bi vama i vašoj porodici pružila jedinstveno iskustvo pranja zuba, koje je bezbedno i efikasno. Za čiste zube i zdrave desni, Oral B Professional Care 500 nežno čisti područja gde se skupljaju bakterije koje izazivaju plak. Četkica obezbeđuje izvanredno uklanjanje plaka čak na teško pristupačnim delovima a pritom je nežna prema desnima i zubima.
Električna četkica Oral B Professional Care 500 ima funkciju 3D čišćenja za bolje uklanjanje plaka. Vodootporna drška je u potpunosti bezbedna i dizajnirana za upotrebu u kupatilu. Uključite bazu u priključak za struju i stavite četkicu u bazu.
Jedinstvena okrugla glava četkice nežno pulsira i rotira kako bi uklonila plak, i do 100% više u odnosu na običnu čekticu za zube. Takođe, utiče na pobiljšanje zdravlja i prevenciju problema desni.

Koja je prednost Oral B električne četkice u poređenju sa običnom četkicom za zube?
Oral B Professional Care 500 četkica je dizajnirana da oponaša okrugli oblik stomatoloških instrumenata za pojedinačno čišćenje ""zub po zub"" i uklanja i do 100% više plaka u odnosu na običnu četkicu za zube. Dalje, vrlo je lako naći odgovarajuću četkicu koja odgovara vašim potrebama jer je dostupno toliko vrsta i tipova četkica. Prema nezavisnoj studiji sprovedenoj 2005. godine u kojoj su poređene obične četkice za zube sa električnim, zaključeno je da četkice koje osciliraju i rotiraju uklanjaju plak i sprečavaju gingivitis efikasnije od običnih četkica. Oral B je osnivač tehnologije oscilacije/rotiranja i pojedinačnog pranja svakog zuba jos 1991. godine, a istu primenjuje od tada i u okviru premium električnih četkica.

Koje su glave četkica kompatibilne sa drškom četkice?
Sve Oral B zamenske glave četkice odgovaraju Oral B Professional Care 500 četkici: Floss Action, White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone.

Koliko dugo traje baterija na Professional Care 500 četkici?
Kada je u potpunosti napunjena Oral B Professional Care 500 četkica može da traje i do 5 dana uz regularnu upotrebu. Kako biste bili sigurni da baterija radi punim kapacitetom, istrošite bateriju u potpunsti bez punjenja između pranja dok se u potpunosti ne isprazni. Za bolje rezultate, činite ovo na svakih 6 meseci.

Funkcije
- Vizuelni indikator pritiska pali se kada je pranje isuviše jako, kako bi se zaštitile desni
- Okreće se, pulsira i prilazi zubu sa svih strana za 3D pranje
- 7600 rotacija i 20 000 pulsacija u minuti
- Profesionalni 4x30s tajmer za precizno i temeljno pranje
- 1 program pranja
- Sadrži 1 glavu četkice Precision Clean
- Električna punjiva četkica traje i do 5 dana između punjenja* (*pranje 2 puta dnevno po 2 minuta u oba navrata)
- Displej s prikazom nivoa baterije
- Stop/Start dugme

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena

Slični proizvodi