Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

 

O NAMA

Tako Lako Shop je najveći online portal za kupovinu u Srbiji. Ideja o nastanku internet prodavnice www.takolako.com nastala je 2008. godine. Od avgusta 2015. godine poslujemo u sastavu Nelt Grupe (www.nelt.com), najveće domaće kompanije specijalizovane za distribuciju, logistiku i marketing, čime prednjačimo u odnosu na našu konkurenciju jer garantujemo isporuku onoga šta ste naručili. Dobitnik smo prestižne nagrade TOP 50 za najbolji internet portal u Srbiji, i to dve godine za redom, za 2016 i 2017 godinu. Posedujemo eTrustMark oznaku poverenja, čime ispunjavamo sve kriterijume za obavljanje sigurne internet prodaje. 

Ukoliko nemate vremena za obilazak prodavnica, tržnih centara, knjižara i drugih prodajnih objekata, www.takolako.com je pravo mesto za Vas. U ponudi imamo više desetina hiljada artikala iz različitih oblasti alati, dečiji program, elektronika, igračke, obuća i odeća, knjige i još mnogo toga.

MISIJA

Mi shvatamo da se život savremenog čoveka menja, da se procesi i poslovi ubrzavaju, i da je sve manje raspoloživog vremena za obavljanje uobičajenih radnji repetitivnog karaktera. Naša misija je olakšati život savremenog čoveka, obezbediti mu više vremena za porodicu i stvari koje stvarno voli, putem omogućavanja kupovine najrazličitijih proizvoda iz fotelje, čime brinemo o Vašim savremenim potrebama i idemo u korak s vremenom.

Obavite kupovinu iz topline Vašeg doma ili sa radnog mesta uz samo par klikova.

Isporuku vršimo u roku 3-4 radna dana od dana poručivanja. Pošiljku dostavlja kurirska služba D-express. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete pošiljku kada Vas kurir pozove, možete dogovoriti dostavu za drugi dan, kada Vam odgovara.
Proizvode koje poručite od nas možete platiti na više načina:

- Pouzećem: plaćate iznos sa porudžbine prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinski na ruke kuriru. Određeni broj artikala nije moguće platiti pouzećem, razlog je veći novčani iznos i osetljivost proizvoda.

- E-banking ili uplatnicom na šalteru: nakon poručivanja na Vašu e-mail adresu stižu instrukcije za plaćanje

- Debitnim i kreditnim karticama : prilikom online poručivanja robe, gde u padajućem meniju birate kartice kao način plaćanja

- Virmanski : plaćanja koja mogu izvršiti sva pravna lica

- Ukoliko odaberete E-banking, Uplatnicu na šalteru, debitne i kreditne kartice ili virman kao način plaćanja, prilikom isporuke na Vašoj adresi samo preuzimate robu


NAŠA ISTORIJA

Podaci o prodavcu:

Privredno društvo za internet trgovinu TAKO LAKO SHOP d.o.o. Dobanovci Adresa: Maršala Tita 206, 11272 Dobanovci, Srbija Šifra delatnosti: 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta Matični broj: 21121720

PIB: 109068038 Web adresa: www.takolako.com Kontakt telefon: 011/6358440 Kontakt e-mail: prodaja@takolako.com