Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.


O nama

Ideja o nastanku internet prodavnice takolako.rs nastala je 2008. godine. Od avgusta 2015. godine poslujemo u sastavu Nelt Grupe (www.nelt.com), firme specijalizovane za distribuciju, logistiku i marketing.

Ukoliko nemate vremena za obilazak prodavnica, tržnih centara, knjižara i drugih prodajnih objekata, takolako.rs je pravo mesto za Vas. U ponudi imamo više desetina artikala iz različitih oblasti, elektronika, igračke, obuća i odeća, knjige i još mnogo toga. Obavite kupovinu iz topline Vašeg doma ili sa radnog mesta uz samo par klikova.


Isporuku vršimo u roku 3-4 radna dana od dana poručivanja. Pošiljku dostavlja kurirska služba D-express. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete pošiljku kada Vas kurir pozove, možete dogovoriti dostavu za drugi dan, kada Vam odgovara.

Proizvode koje poručite od nas možete platiti na više načina:

- Pouzećem: plaćate iznos sa porudžbine prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinski na ruke kuriru. Određeni broj artikala nije moguće platiti pouzećem, razlog je veći novčani iznos i osetljivost proizvoda.

- E-banking ili uplatnicom na šalteru: nakon poručivanja na Vašu e-mail adresu stižu instrukcije za plaćanje. Ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, prilikom isporuke ne plaćate ništa kuriru.


Naša istorija

Podaci o prodavcu:

Privredno društvo za internet trgovinu TAKO LAKO SHOP d.o.o. Dobanovci
Adresa: Maršala Tita 206, 11272 Dobanovci, Srbija
Šifra delatnosti: 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Matični broj: 21121720

PIB: 109068038
Web adresa: www.takolako.com
Kontakt telefon: 011/6358440
Kontakt e-mail: prodaja@takolako.com