Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Naddušek od heljde Predah Naddušek od heljde Predah
  • Naddušek od heljde Predah Naddušek od heljde Predah

Naddušek od heljde Predah

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Naddušek punjen ljuspicama heljde.

Dostupnost: Proizvod je rasprodat i trenutno ga nije moguće naručiti. Očekujemo da će uskoro ponovo biti u ponudi. Prikazana cena je poslednji put ažurirana kada je proizvod bio dostupan.

11.320 din

Detalji

PREDAH NADDUŠEK
Punjen ljuspicama heljde. Potpuno će se prilagoditi Vašem telu i zadržati u najboljem položaju. Evo kako o tome govore ruski stručnjaci: "Proizvodi sa heljdinim ljuspicama prošli su dugotrajne testove u velikim medicinskim centrima i dokazali se svojim ortopedskim svojstvima i kao sredstvo za lečenje bolesti kičme, išijasa, pri smanjenju i otklanjanju bolova u glavi. Oblik ljuspica pospešuje aktivnost mišića, nervnog sistema i krvotoka. Sami lekari priznaju da im se san učvrstio. Ustajući sveži i odmorni dobićete mnogo toga."
Dimenzije: 190x90x4.5cm

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:
Jastuk od heljdinih ljuspica je medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

ŠTA JE HELJDA?
Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka.
Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju MLEVENJEM ili LJUŠTENJEM . Uloga koju obavljaju uspešno štiteći i plod se nastavlja kroz naše proizvode kojima se sada štiti vaše telo. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline, ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

KO IH KORISTI?
Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

KAKO DELUJU?
Predah proizvodi deluju tako što ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

ZAŠTO SU POSEBNI?
PREDAH leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih letnjih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može danju držati na radijatoru ili peći pa će dugo čuvati toplotu. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

KOLIKO TRAJU?
Jastuke PREDAH poželjno je zameniti u roku od 2 do 4 godine.

KAKO SE ODRŽAVAJU?
Jastuk s vremena na vreme protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena