Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92 Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92
  • Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92 Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92
  • Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92 Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92
  • Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92 Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92
  • Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92 Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92

Medisana rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Oslobodite se insekata uz ovaj aparat.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

1.980 din

Detalji

Green Protect Plus XJ-92 je najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina, koji nije štetan za životnu sredinu. To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde.
U rasterivaču štetočina GreenProtect nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama... Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.

Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno djeluju na slušni i nervni sistem štetočina uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode, pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promenljive ultrazvučne i elektromagnetne talase, koje stvara ovaj uređaj, koji su nečujni za ljudsko uho, ne smetaju deci, kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smetaju biljkama i ne ometaju elektronske uređaje.

GreenProtect plus je bezbedan za upotrebu, ne isparava štetne i otrovne hemikalije, a efektivna površina njegovog delovanja je do 250m2. Energetski je efikasan jer troši samo 2W. Potrebno je da ga uključite u priključak za struju i on odmah deluje. U ovaj viskokvalitetni rasterivač štetočina ugrađena je najnovija tehnologija u oblasti rasterivanja raznih vrsta glodara i insekata, te ga ovo čini najboljim izborom u rasterivanju štetočina uopšte.

GreenProtect plus je idealan za upotrebu na svim mestima gde je neophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima…

Elektromagnetna karakteristika
Jednostavno uključite uređaj u struju i GreenProtect plus počinje da koristi elektromagnetnu tehnologiju koja se naziva struja sa faznim pomerajem. Menjanjem elektro-magnetnog polja kroz postojeću električnu instalaciju, GreenProtect plus stvara neugodno okruženje, koje pomaže u rasterivanju štetočina iz zidova, plafona i poda, upravo tamo gde se javljaju najveći problemi sa štetočinama. Ova karakteristika deluje u celoj vašoj kući gde postoji priključak za električnu struju.

Ultrazvučna karakteristika
GreenProtect plus u sebi ima zvučnike koji stvaraju ultrazvučnu sirenu sa hrapavim tonom koja je nečujna za ljude. Zvučnici proizvode ultrazvuk od 120 dB, koji na štetočine deluje izuzetno uznemirujuće. Ultrazvučna karakteristika štiti celu kuću pod uslovom da prostorije nisu zatvorene.

LED indikatori statusa
LED svetlo predstavlja različite osobine GreenProtect plus-a. Crveni LED neprekidno treperi i pokazuje da je elektromanetna funcija u radu. Zeleni LED neprekidno treperi i pokazuje da se ultrazvuk emituje iz zvučnika.

Sugestije za postizanje najboljih rezultata

1.Posebno vodite računa o tome da ne ostavite otvorena vrata, prozore, podrum ili vrata na garaži zbog toga što novi glodari ili štetočine mogu da uđu pre nego što počne da deluje GreenProtect plus.

2. Posebno vodite računa o tome da ne ostavite zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce na otvorenom zbog toga što bi to moglo da privuče nove glodare ili štetočine pre nego što počne da deluje GreenProtect plus.

3. Posebno vodite računa o tome da ne donesete nove glodare ili druge štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, itd u delove koji nisu zaštićeni pomoću GreenProtect plus.

Karakteristike
" Rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92
" Green Protect Plus: Tri modaliteta rada: ultrazvučni, elektromagnetni i kombinovani, bezbedan, ne emituje štetne supstance. Bez kablova, štedi prostor, novi jači i poboljšani model, efektivna površina do 250 m2, poseban ulaz za 220V.
" Napajanje: 220V/50Hz
" Potrošnja energije: 2W
" Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
" Jačina zvuka: 115db
" Pokriva površinu: 250m2

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena