Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Medisana električni jastuk za vrat i leđa HKW Medisana električni jastuk za vrat i leđa HKW

Medisana električni jastuk za vrat i leđa HKW

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Korišćenjem električnog jastuka/grejača za vrat i leđa HKW stimuliše se cirkulacija u delovima tela gde su mišići napeti. Prenosiv, jednostavan za rukovanje i pogodan za kućnu primenu.
Ovaj specijalno oblikovani jastuk je posebno namenjen za korišć

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

5.020 din

Detalji

Korišćenjem električnog jastuka/grejača za vrat i leđa HKW stimuliše se cirkulacija u delovima tela gde su mišići napeti. Prenosiv, jednostavan za rukovanje i pogodan za kućnu primenu.
Ovaj specijalno oblikovani jastuk je posebno namenjen za korišćenje u predelu vrata i leđa. Električni jastuk se može pričvrstiti za telo prema potrebi, koristeći čičak traku u predelu vrata i elastičnu tratku sa mogućnošću prilagođavanja za predeo oko kuka. Korišćenjem grejanja doprinosi se poboljšanju cirkulacije i ubrzavanju metabolizma i tako povećavanju dovoda kiseonika i hranljivih materija u mišićno tkivo. Ovo doprinosi boljoj pokretljivosti vrata i daje prijatan i opuštajući osećaj nakon dugog i napornog dana.
Električni jastuk ima električnu kontrolu temperature koja se reguliše izborom željene temperature na prekidaču za upravljanje. Uvek koristite samo navlaku koju ste dobili u pakovanju. Postavite električni jastuk oko vrata tako da otvor bude sa prednje strane i pričvrstite.
Uključite električni jastuk u struju i pomerite prekidač sa pozicije 0 na poziciju 1. Plavo LED svetlo će se uključiti. Posle nekoliko minuta osetićete kako se jastuk primetno zagreva. Ukoliko Vam je potrebna viša temperatura pomerite prekidač na poziciju 2 ili poziciju 3 za postizanje maksimalne temperature. Ukoliko jastuk postane previše vruć, možete smanjiti temperaturu pomeranjem prekidača na poziciju 2 ili 1.
Nakon kratkog vremena električni jastuk će se primetno ohladiti.Da biste isključili električni jastuk, pomerite prekidač na poziciju 0. Plavo LED svetlo će se isključiti, što znači da je električni jastuk isključen, a zatim isključite električni jastuk i iz struje.
Pomerite prekidač na poziciju 1 ili 2 ili u slučaju kontinuirane upotrebe. Elektični jastuk se automatski isključuje nakon približno 90 minuta neprekidnog rada. Da biste ga ponovo uključili pomerite prekidač na poziciju 0 a zatim ponovo u željenu poziciju 1 ili 2.
Kada više ne planirate da koristite elektični jastuk isključite ga iz struje.
Medisana električni jastuk za vrat i leđa HKW
Grejanje vratnog dela i leđa
Navlaka od pamuka, može se skinuti i prati
Trostepeno podešavanje temeperature
Automatsko isključivanje nakon 90 minuta rada
Dimenzije: 62 x 41 cm
100% pamuk
Napon napajanja: 220 V
Dužina kabla: 2,6 m
Uslovi za rad: Koristiti samo u suvim prostorijama kao sto je opisano u uputstvu za upotrebu
Uslovi skladištenja: Položite ga ravno na suvom i čistom mestu
Sertifikat: CE 0473
Snaga: 100 W
Proizvođač: Medisana, Nemačka
Garantni rok: 3 godine

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena