Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Matematika 6, udžbenik za šesti razred - novo izdanje - Klett Matematika 6, udžbenik za šesti razred - novo izdanje - Klett

Matematika 6, udžbenik za šesti razred - novo izdanje - Klett

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Matematika 6, udžbenik za šesti razred - novo izdanje - Klett

Sadržaj Udžbenika za šesti razred osnovne škole u potpunosti odgovara nastavnom planu i programu predmeta predviđenog od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

790 din

Detalji

Matematika 6, udžbenik za šesti razred - novo izdanje - Klett

Sadržaj Udžbenika za šesti razred osnovne škole u potpunosti odgovara nastavnom planu i programu predmeta predviđenog od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, odnosno Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Svako poglavlje počinje preciznim, preglednim i jasno obeleženim ilustracijama, praćenim primerima koji su u vezi sa datim sadržajem, a predstavljaju uvod u temu i zadatak koji je rešen na kraju poglavlja. Na početku svake lekcije jasno je naglašeno šta će učenik naučiti u toj lekciji. Nakon toga slede ili rubrika „Podseti se”, koja povezuje gradivo sa prethodnim znanjem, ili rubrika „Razmisli”, koja uvodi učenika u temu kroz zadatak iz svakodnevnog života. Udžbenik sadrži pet poglavlja: Celi brojevi, Trougao, Racionalni brojevi, Četvorougao, Površina četvorouglova i trouglova. Uvođenje novih pojmova posebno je istaknuto sličicom katanca. Tvrđenja, odnosno teoreme istaknute su sličicom slončeta.

Udžbenik obiluje primerima koji treba da motivišu obradu novih sadržaja, da navedu na najvažnije zaključke i da pokažu kako se usvojeno znanje primenjuje.

Autori:Nebojša Ikodinović, Slađana Dimitrijević
Izdavač:Klett
Tip korica:meki povez
Broj stranica:216
ISBN:978-86-7762-738-6

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena