Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha + poklon Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha + poklon
  • Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha + poklon Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha + poklon
  • Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha + poklon Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha + poklon
Prethodni

Esperanza grejni podmetač EHB002

Prethodni

Kikkerland kutija za sočiva - sova MG00B-A

Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha reguliše vlažnost vazduha tokom grejne sezone.

Dostupnost: Proizvod je rasprodat i trenutno ga nije moguće naručiti. Očekujemo da će uskoro ponovo biti u ponudi. Prikazana cena je poslednji put ažurirana kada je proizvod bio dostupan.

4.990 din

Detalji

Veoma suv vazduh, naročito zimi, povećava osetljivost organizma na bolesti i infekcije respiratornog trakta i do umora i pada koncentracije. Zdrav vazduh treba da ima relativnu vlažnost od 40 do 60 %. Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha koristi ultrazvučne vibracije da bi pretvorio vodu u finu maglu koja povećava nivo vlažnosti u vazduhu. To dovodi do poboljšanja kvaliteta vazduha i sprečava isušivanje sluzokože disajnih organa i kože. Medisana H2O Ultrasonic Humidifier je ultrazvučni ovlaživač koji raspršuje vodu u ultra sitne čestice po principu ultrazvučnih vibracija u hladnu vodenu paru u obliku fine magle.

Apsolutni hit na tržištu "H2O Ultrazvučni Ovlaživač vazduha" proizvod firme "Medisana" predstavlja pravi odgovor na pitanje kako postiću adekvatan nivo vlažnosti u zatvorenoj prostoriji. Mnogobrojne studije su pokazale da ljudski organizam najbolje funkcioniše kada je vlažnost vazduha u prostoriji 40 - 60%. Medjutim sve je češća pojava da boravimo u prostorijama ispunjenim suvim vazduhom sa mnogo manjim procentom vlažnosti nego što nam je neophodna.

Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha savršen je uredjaj koji će odgovoriti na izazov postizanja potrebne količine vlažnosti u zatvorenim prostorijama u Vašem domu ili poslovnom objektu. Upotreba ovog uredjaja omogućava Vam uživanje i prijatan boravak u prostorijama po Vašem izboru uz konstatan procenat vlažnog vazduha. Što je bitno istaći, uređaj proizvodi hladnu vodenu paru oslobođenu bakterija i virusa. Obezbeđuje vlažnost koja olakšava tegobe kod kašlja, iritacije sinusa i drugih efekata izazvanih suvim vazduhom.

Po Vašoj želji i potrebi možete podešavati nivo vlažnosti koju proizvodi. Odlikuje se modernim dizajnom i zbog svoje veličine izuzetno je kompaktan i prenosiv. Njegova veličina nije presudna za njegov učinak jer obezbedjuje istovetan osećaj vlažnosti u prostoriji kao i najveći ovlaživači vazduha zbog njegovog mogućnosti da proizvodi ogromnu količinu pare u jedinici vremena, maksimalno do 380ml/h . Možete ga poneti sa sobom na poslovni put, jer staje u putnu torbu ili ga po želji prenositi iz jedne u drugu prostoriju u Vašem domu.

Kapacitet ovog uređaja su prostorije do 60 m2. Koristeći rotaciono dugme za podešavanje intenziteta pare možete prilagoditi nivo vlažnosti prema Vašoj želji i veličini prostorije. Mnogobrojne performanse "H2O Ultrazvučnog ovlaživača vazduha" čine ga najboljim proizvodom za stvaranje vlažnosti u prostorijma. Bešuman rad osigurava nesmetan san za celu porodicu tokom noći.
Aromatični difuzor Vam omogućava da upotrebite omiljeno mirisno ulje ili aromu na vodenoj ili uljanoj bazi. Aparat ima sedam boja LED noćnog svetla.

Noćno svetlo je podešeno tako da se naizmenično menja svih sedam boja LED svetla ili se može isključiti. Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha sa jednim punjenjem vode može se koristiti približno 20 sati pri smanjenom i 6 sati pri maksimalnom protoku. Pošto aparat ima podesiv protok pare, to Vam omogućava određivanje željenog nivoa vlage prema Vašoj želji i veličini prostorije.
Odaberite najbolji odnos cene i kvaliteta. Vaš "Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha".

Karakteristike


" Medisana H2O Ultrazvučni ovlaživač vazduha
" Proizvođač: Medisana
" Kapacitet: 2.0 litara
" Potrošnja: 30W
" Ovlaživanje: 380 ml/h
" Vreme korišćenja: 6 - 20 sati
" Za prostorije do: 60 m2
" Aromaterapija: ugrađen difuzor za eterična ulja
" LED noćno svetlo: 7 boja za romantičnu atmosferu u prostoriji
" Ostalo: Sprečava isušivanje kože. Održava vazduh čistim i svežim. Olakšava disanje. Uklanja neprijatne mirise

Tagovi proizvoda

Drugi ljudi su označili ovaj proizvod sa ovim tagovima:

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena