Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Biomed 4 Ultra Biomed 4 Ultra
Prethodni

Biomed 6 Gain

Prethodni

Slim N Lift Caresse čipkasti veš za oblikovanje figure - crni

Biomed 4 Ultra

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Prirodni preparat za smanjenje telesne mase.
Mršavite dok spavate!

Prirodan preparat za smanjenje telesne težine,na bazi meda i tinktura lekovitog bilja. Biomed 4 Ultra ubrzava metabolizam, reguliše varenje i razgrađuje masne naslage.
Je

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

1.500 din

Detalji

Prirodni preparat za smanjenje telesne mase.
Mršavite dok spavate!

Prirodan preparat za smanjenje telesne težine,na bazi meda i tinktura lekovitog bilja. Biomed 4 Ultra ubrzava metabolizam, reguliše varenje i razgrađuje masne naslage.
Jedna kutija sadrži 15 kesica dovoljnih za 15 dana, koliko i traje jedan tretman sa kojim se gubi od 4 do 6kg.

Biomed 4 Ultra je prirodni preparat za smanjenje telesne mase koji sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus i Ribis nigri fructus).

Biljna vlakna koji Biomed 4 Ultra sadrži predstavljaju nesvarljive delove biljnih ćelija pre svega ugljenih hidrata kao što su celuloza, hemiceluloza i lignin koji ne podležu procesima degradacije u crevima. Med koji se nalazi u preparatu snabdeva organizam potrebnom količinom minerala, proteina, vitamina i ostalih neophodnih materija i stvara osećaj sitosti.

Sinergija biljaka i meda, kao i sam sastav lekovitog bilja ima svrhu ubrzavanja metabolizma onda kada je on najusporeniji i - zato MRŠAVITE DOK SPAVATE!

Biomed 4 Ultra je multifunkcionalan proizvod jer osim što se za 15 dana gubi od 4 do 6 kg, utiče i na smanjenje holesterola i triglicerida u krvi i poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.Medicinskim ispitivanjem je utvrđeno da je u večernjim časovima metabolizam najusporeniji, zato se Biomed 4 Ultra pije umesto večere a krajnji ishod korišćenja jeste ubrzavanje metabolizma. Deluje po principu hibernacione dijete. Zajedničkim delovanjem fruktoze prirodno sadržane u medu i lekovitog bilja, ubrzavaju se metabolizam i razgradnja masnih naslaga.
Tinkture lekovitog bilja ne dozvoljavaju gubitak vode iz organizma već vezuju masti, ugljene hidrate i pospešuju njihovo izbacivanje. Biomed 4 Ultra ubrzava varenje i vrši evakuaciju nepotrebnih materija unetih u organizam, dakle ubrzava metabolizam. Razgrađuje masne naslage sa pojedinih delova tela i višak kilograma se ravnomerno skida. Stabilizuje metabolizam pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju a u organizmu stvara osećaj sitosti.


Biomed 4 Ultra je klinički ispitan na Medicinskom fakultetu u Beogradu, na Institutu za fiziologiju. Na osnovu rezultata ispitivanja uticaja Biomeda 4 Ultra na antropometrijske mere i lipidni status gojaznih osoba u toku petnaestodnevnog tretmana zaključeno je da se smanjuju svi merni obimi tela. Debljina kožnog nabora smanjuje se u proseku za 4 cm, obim struka 4,2 cm, a obim kukova čak 4,4 cm.


Nivo triglicerida u krvi je značajno smanjen i to sa prosečnih vrednosti od 2,09 mmol/l pre tretmana na 1,27 mmol/l posle tretmana. Napominjemo da je uticaj Biomed 4 Ultra na smanjenje triglicerida i holesterola u krvi potvrđen i na Međunarodnom simpozijumu o kardiovaskularnim oboljenjima održanom u Firenci 1994. godine.

Način upotrebe:
Biomed 4 Ultra je prijatnog ukusa i mirisa i vrlo jednostavan za upotrebu. Sadržaj kesice je potrebno rastvoriti u 300 ml vode i popiti umesto večere. Jedno pakovanje Biomeda 4 Ultra sadrži 15 kesica koje su dovoljne za jedan tretman prilikom koga se telesna masa smanjuje od 4 do 6 kg. Veličina kesice je pogodna za džep ili tašnu ukoliko ste u pokretu.

Savet:
U toku tretmana treba izbegavati slatkiše, masnu hranu i alkoholna pića a piti što više vode i nezaslađenih čajeva.

Propratni pozitivni efekti:
Pored značajno smanjene telesne mase i lepšeg oblika tela, Biomed 4 Ultra poboljšava rad bubrega, jetre i gastrointestinalnog trakta, snižava nivo triglicerida i holesterola u krvi, pojačava imunitet i čisti kožu od toksina.

Važna napomena:
Biomed 4 Ultra mogu uzimati osobe bez obzira na pol i uzrast.

Ne preporučuje se osobama koje imaju teži oblik dijabetesa i dojiljama (jer bilje može uticati na ukus mleka). Preparat može da se koristi sve dok se ne postigne željena masa - više tretmana za redom ili sa pauzom.
Nakon završene terapije metabolizam je stabilizovan pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena