Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Dezihand P - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku Dezihand P - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku
Prethodni

Primosept GA - sredstvo za dezinfekciju i hladnu sterilizaciju

Prethodni

Podomil DP koncentrat 5000 ml

Dezihand P - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Dezihand P - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV) 1000ml.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

539 din

Detalji

Dezihand P - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV) 1000ml

SASTAV:

100 ml rastvora sadrži:

70 ml 2-propanola
0,1 ml 1,3 butandiola
ostale komponente za negu kože

OSOBINE:

Bistra, bezbojna tečnost prijatnog mirisa, neguje ruke, održava vlažnost kože i ostavlja prijatan opip ruku. Dezihand P ne iritira kožu ni posle duže upotrebe pa kože ostaje meka, elastična i vlažna. Mešavinom 2-propanola sa pažljivo odbaranim komponentama za negu kože (lanolin, glycerin) dokaz su da se radi o efikasnom preparatu.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

Dezihand P, nerazređen, u roku od 30 sekundi na sobnoj temperaturi bez prisustva proteinskog opterećenja, uništava sve oblike gram pozitivnih i gram negativnih bakterija uključujući i bacile TBC i HIV virusa. Virusološki nalaz je urađen u Zavodu za preventivnu medicinu, odelenja virusologije VMA.

Mikrobiološka efikasnost je urađena na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu odelenje mikrobiologije kao i u Zavodu za preventivnu medicinu na VMA po DGHM metodi. Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije po rešenju br. 5353/10 od 13. 10. 2006. god. klasifikovala je DEZIHAND P u sredstvo OPŠTE NAMENE.

NAMENA:

Namenjen je za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini. DEZIHAND P se preporučuje za korišćenje i u svakodnevnoj upotrebi za dezinfekciju jer u svom sastavu poseduju izopropil alkohol sa pomoćnim emolientima koje štite kožu i održavaju je vlažnom.

UPOTREBA:

DEZIHAND se koristi nerazređen. Kod higijenske dezinfekcije ruku dozira se 3 ml Dezihanda P na čiste i suve ruke i utrljava 30 sekundi. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira se najmanje 3 x 5 ml Dezihanda P u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 x 15 sekundi. Dezihand P se koristi i za dezinfekciju mesta gde se vrši ubod inekcije i za dezinfekciju operativnog polja.

UPOZORENJE:

Dezihand je zapaljiv. Ne stavljati u usta. Držati van domašaja dece. Čuvati na sobnim temperaturama. U slučaju kontakta sa očima, oči odmah isprati sa dosta vode a po potrebi konsultovati lekara.

MSDS:

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS).

Prospekt i MSDS na zahtev.

Pakovanje: 1000 ml

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena