Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Dezihand H - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku Dezihand H - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku
Prethodni

Dezihand - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku 1000ml

Prethodni

Primosept GA - sredstvo za dezinfekciju i hladnu sterilizaciju

Dezihand H - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Dezihand H - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV) 1000ml.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

449 din

Detalji

Dezihand H - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV) 1000ml

SASTAV:

100 g rastvora sadrži:

72 g etilalkohola
0,6 g hlorheksidin-diglukonat
propan-2-ol i komponente za negu kože

OSOBINE:

Bistar, svetlozelenkasta tečnost, prijatnog mirisa, neguje ruke, održava vlažnost sa glicerinom kojeg sadrži u sebi i nakon isparavanja alkohola, odnosno sušenja ruku, ostavlja prijatan opip ruku. Dezihand-H ne iritira kožu ni posle duže upotrebe, već ona ostaje meka i elastična. Ovaj preparat obezbeđuje brzo i produženo delovanje, za 30 sekundi deluje na vegetativne oblike bakterija, a hlorheksidin-diglukonat obezbeđuje produženo dejstvo koje na koži stvara film (obezbeđuje zaštitu od kontaminacije narednih 6 sati). Ovaj preparat je ekološki, nakon upotrebe alkohol ispari a hlorheksidin-diglukonat se rastvori na hlor i aktivni kiseonik.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

Dezihand-H u roku od 30 sekundi uništava vegetativne oblike gram pozitivne i gram negativne bakterije (uklanjajući bacile TBC), a za isto vreme uništava blastospore, uključujući i HIV virus. Dezihand-H ubija virus coxsacrie B1, B2, B3, B4, B5 u odnosu 1:16, a virus HSV 1,2 u odnosu 1:8. Virusološki nalaz je urađen u Zavodu za preventivnu medicinu, odelenje virusologije, Vojno-medicinske Akademije, a u istoj ustanovi je urađena i mikrobiološka efikasnost (odelenje za epidemiologiju). Geramicidni efekat preparata Dezihand-H možete tražiti od proizvođača preparata.

NAMENA:

Dezihand-H je namenjen za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku, prvenstveno u zdravstvu (hirurzi, lekari, sestre, pomoćno osoblje), veterini, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Dezihand-H se preporučuje u svakodnevnoj kuhinjskoj upotrebi, prilikom upotrebe toaleta neophodno je posle pranja ruku sapunom izvršiti dezinfekciju Dezihandom-H.

UPOTREBA:

Dezihand-H je gotov rastvor za upotrebu. Za higijensku dezinfekciju ruku potrebno je naneti 3 ml Dezihand-a na predhodno oprane ruke i utrljavati 30 sec. Za hiruršku dezinfekciju ruku se na čiste, prethodno oprane ruke dozira po 2x5 ml Dezihand-a u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 minuta. Postupak ponoviti 2 puta. Dezihand-H se koristi nerazblažen. U domaćinstvu, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji i veterini korisnici preparata u šaku uspu 3 ml i prvo dezinfikuju područje oko nokta potapajući ih u šaku i utrljati, a zatim usuti i u drugu šaku i dezinfikovati prste druge ruke i utrljati po rukama.

UPOZORENJE:

Dezihand-H se koristi spolja pa je potrebno izbegavati dodir sa očima. Lako je zapaljiv, pa ga je potrebno čuvati na hladnom mestu dalje od izvora toplote. Ambalaža koja se koristi za pakovanje proizvoda izrađena je od PE koji se u potpunosti može reciklirati.

MSDS:

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS).

Prospekt i MSDS na zahtev.

Pakovanje: 1000 ml

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena