Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Dezi ABC - sredstvo za brzu dezinfekciju površina. predmeta, pribora Dezi ABC - sredstvo za brzu dezinfekciju površina. predmeta, pribora
Prethodni

Bodyderm - sredstvo za pranje ruku i kupanje pacijenata 1l

Prethodni

Dezihand - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku 1000ml

Dezi ABC - sredstvo za brzu dezinfekciju površina. predmeta, pribora

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Dezi ABC - sredstvo za brzu dezinfekciju površina. predmeta, pribora i tela (baktericid, tuberkulocid, fungicid, virucid).

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

399 din

Detalji

Dezi ABC - sredstvo za brzu dezinfekciju površina. predmeta, pribora i tela (baktericid, tuberkulocid, fungicid, virucid)

SASTAV:

100 g rastvora sadrži:

72 g etanola 96%
0,6 g hlorheksid-diglukonat

OSOBINE:

Dezi ABC je sredstvo za brzu dezinfekciju, što se postiže 96%-tnim etanolom, a hlorheksidin-diglukonat, obezbeđuje produženo delovanje i štiti od kontaminacije narednih 6 sati od izvršene dezinfekcije. Dezi ABC je pakovan sa mirisom i bez mirisa, u zavisnosti šta se dezinfikuje. Brzo se suši i ne ostavlja tragove na dezinfikovanim površinama. Na starom nameštaju koji obično nije lakiran dvokomponentnim lakom ostavlja fleke.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

Dezi ABC u roku od 30 sekundi uništava vegetativne oblike Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija. Viruse B1, B2, B3, B4 čak u koncentraciji – razređenju 1:16, a viruse MSV1, MSV2 u razređenju 1:8.

Virucidni efekat je ispitan u Zavodu za preventivnu medicinu, odelenje za virusologiju Vojno-medicinske Akademije (broj protokola p-66). Geramicidni efekat preparata Dezi ABC vidimo iz sledećeg pregleda (Faksimil izveštaja o ispitivanju preparata u Zavodu za preventivnu medicinu VMA).

U prehrambenoj industriji se dezinfikuju radne površine sa Dezi ABC bez mirisa i nakon dezinfekcije nije potrebno ispiranje. Izuzetno je pogodan za dezinfekciju frižidera, vitrina i mesarskih stolova (panjeva i pribora koji se koristi u prodavnicama mesa). Brza dezinfekcija površina, predmeta i pribora (a posebno igračaka, rukohvata i stolova) u predškolskim i školskim ustanovama sa Dezi ABC, preduslov je za zdravu decu. Dezi ABC se koristi i na javnim mestima za dezinfekciju pultova, rukohvata, kvaka, stakala na šalterima, u bankama, poštama, restoranima, kafićima i drugim javnim ustanovama.

Osobe koje imaju dodir sa novcem, Dezi ABC mogu koristiti za natapanje sunđera za kvašenje prstiju. U domaćinstvu ovaj preparat se koristi za dezinfekciju radnih površina u kuhinji (frižidera, zamrzivača...), kupatilu (WC šolje, daske...) i površina u drugim prostorijama. Frizerske, kozmetičarske i pedikirske radnje sa Dezi ABC mogu dezinfikovati radne površine i sitni pribor i alat ili prskanjem ili potapanjem pribora u čašu u kojoj se nalazi Dezi ABC. U veterinarskim ambulantama gde postoji kontakt sa životinjama sa Dezi ABC mogu da se dezinfikuju i ruke i površine.

UPOTREBA:

Preparat je gotov za upotrebu, koristi se raspršivanjem. Površine koje se dezinfikuju moraju biti očišćene i suve, a posle rasprašivanja dezinfikovanu površinu ostaviti da se osuši.

Dezinfekcija ABC može se izvršiti i brisanjem pomoću čiste tkanine ili sunđera koji su natopljeni sredstvom.

NAMENA:

Preparat Dezi ABC je namenjen za brzu dezinfekciju površina, predmeta, pribora i tela u medicini i veterini. Posebno je pogodan za dezinfekciju malih površina koje nisu lako dostupne.

UPOZORENJE:

Dezi ABC se koristi spolja, izbegavati dodir sa očima, lako je zapaljiv i treba ga čuvati dalje od izvora toplote.

MSDS:

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS).

Prospekt i MSDS na zahtev.

Pakovanje: 1000 ml

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena