Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Komparator - uređaj za određivanje pH i sadržaja hlora u vodi Komparator - uređaj za određivanje pH i sadržaja hlora u vodi

Komparator - uređaj za određivanje pH i sadržaja hlora u vodi

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Služi za određivanje pH i sadržaja hlora u vodi sa tabletama.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

2.290 din

Detalji

Komparator - uređaj za određivanje pH i sadržaja hlora u vodi sa tabletama

DPD 20 kom i phenol red 20kom

Prilikom punjenja našeg bazena moramo da znamo kakvog je kvaliteta voda koju koristimo. Osim bistroće i primesa treba da poznajemo i pH vode tj. da li naša voda kisela ili alkalna. Takođe potrebno je znati i koliko dozirati sredstava za hlorisanje vode u naš bazen pošto hlor zajedni sa upotrebljenim algacidima utiče da mikrobiologija vode bude besprerkorna, čista i mikrobiološki ispravna. Svi ovi parametri moraju biti u određenim optimalnim granicama za bezbedno kupanje i korištenje vode. Na tržištu postoji mnogo raznih aparata za određivanja pH i nivoa hlora u vodi, ali su najpodesniji kod odnosa tačnost/cena "KOMPARATORI".

Nivi hlora i pH vode dosta precizno i jednostavno se određuje pomoću aparata koji se nazivaju KOMPARATORI. U plastičnu pregradu uzme se uzorak vode koji se ospituje, sipa do označene markice na posudi, ubaci tableta, sačeka par sekundi i na osnovu intenziteta boje vode pročita sa skale sadržaj hlora ili pH vode. Ako voda nije dobila nikakvu boju koncentracija ispitivanih parametara nije u granicama ispitivanja.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena

Slični proizvodi