Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

Kako poručiti?

Poručiti možete na dva načina, online putem sajta ili pozivom u naš korisnički servis.

Poručivanje putem sajta je vrlo jednostavno. Registrujete se na sajt, pronađete artikal koji želite kupiti, zatim kliknete na "dodaj u kolica". Zatim pratite korake. Ukoliko ne želite ništa više da kupite, kliknete "nastavak do naplate" , unesete Vaše podatke i izaberete način plaćanja. Očekivano vreme dostave artikala je 3-5 radnih dana.

Ako Vam je lakše poručiti telefonom, pozovite naš korisnički servis i dajte sve potrebne podatke našem operateru.

Uz proizvod dobijate račun i garanciju, ukoliko artikal podleže garanciji.

PLAĆANJE

Tako Lako Shop podržava sledeće načine plaćanja:

 • Online plaćanje na rate bez kamate i bez učešća!
 • Na zahtev naših zadovoljnih kupaca koji poseduju kreditne kartice izdate od Banke Intesa, od danas smo omogućili online plaćanje na do 12 mesečnih rata. Preko 40.000 proizvoda pa čak i onih akcijskih mogu se platiti na podjednake rate bez ikakvih dodatnih troškova.
  Svim korisnicima koji poseduju MasterCard Gold, Visa Classic i American Express kreditne kartice Banke Intesa, mogu da kupe sve dostupne proizvode na minimum dve, a maksimum 12 rata.
  Nakon što se sa takolako.com stranice za plaćanje preusmerite na paymet gateway Banke Intesa imaćete mogućnost da sami odlučite o broju rata.
  Raspoloživi limit na vašoj kreditnoj kartici će se istog trenutka umanjiti za obavljenu transakciju, a rate će vam dospevati na plaćanje svakog 10. u mesecu (a svakog 15. u mesecu za American Express kartice).

 • Plaćanje pouzećem
 • Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

 • Uplatnicom na šalteru banke ili pošte
 • Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun.

 • e-bankingom
 • Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbine izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice, koji je iskazan sa PDV-om i troškovima dostave pošiljke.
  Plaćanje vršite popunjavanjem uplatnice u pošti ili banci, ili putem Vašeg e-banking naloga. Svi detalji u vezi sa plaćanjem biće Vam automatski poslati na email.

 • Platnom karticom
 • Ukoliko posedujete Visa, Master Card ili Maestro platnu karticu, odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete platiti na ovaj način svoju porudžbinu.
  Nakon potvrde narudžbenice, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa. Na tom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno.
  Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja.
  Iz sigurnostnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, bez obzira na razlog vraćanja, Tako Lako se obavezuje da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Srećnu i uspešnu kupovinu vam želi vaš TakoLakoShop!