Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Jastuk od heljde Predah 40x60cm + jastučnica Jastuk od heljde Predah 40x60cm + jastučnica
  • Jastuk od heljde Predah 40x60cm + jastučnica Jastuk od heljde Predah 40x60cm + jastučnica

Jastuk od heljde Predah 40x60cm + jastučnica

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Jastuk u kome je čista priroda. Jastuk od heljdinih ljuspica od oljustenog zrna heljde.
Poklon: bela jastučnica 40x60cm

Dostupnost: Proizvod je rasprodat i trenutno ga nije moguće naručiti. Očekujemo da će uskoro ponovo biti u ponudi. Prikazana cena je poslednji put ažurirana kada je proizvod bio dostupan.

3.060 din

Detalji

Jastuk u kome je čista priroda. Jastuk od heljdinih ljuspica od oljustenog zrna heljde. Oko 2 kg heljdinih ljuspica upakovanih u organski pamuk poreklom iz Irana sa jastučnicom od čistog pamuka. U njemu ćete osetiti planinsku svežinu. On deluje snagom prirode.
Ublažava zdravstvene tegobe nastale na neudobnim uzglavljima, leči, opušta i prilagođava položaju vrata i obliku lica. Kad na PREDAHU spava onaj ko je do tog momenta trpeo bolove od ukočenih mišića vrata i ramena ili različitih povreda, imao migrenu, kome je slaba cirkulacija ili hrče i znoji se noću, ili mu je nemiran san, na PREDAH jastuku to postaje prošlost.
Nezamenljivo je efikasan u rešavanju problema alergije.
Proizvodi se u dimenzijama 38x50 i 40x60cm, biraju se u zavisnosti od vaše potrebe i uzrasta.
U paketu uz PREDAH jastuk, dobijate belu jastučnicu (pamuk 100%) i transportnu kutiju.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:
Jastuk od heljdinih ljuspica je medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

ŠTA JE HELJDA?
Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka.
Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju MLEVENJEM ili LJUŠTENJEM . Uloga koju obavljaju uspešno štiteći i plod se nastavlja kroz naše proizvode kojima se sada štiti vaše telo. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline, ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

KO IH KORISTI?
Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

KAKO DELUJU?
Predah proizvodi deluju tako što ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

ZAŠTO SU POSEBNI?
PREDAH leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih letnjih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može danju držati na radijatoru ili peći pa će dugo čuvati toplotu. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

KOLIKO TRAJU?
Jastuke PREDAH poželjno je zameniti u roku od 2 do 4 godine.

KAKO SE ODRŽAVAJU?
Jastuk s vremena na vreme protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena