Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Hlor tablete 20 gr - pakovanje 500 gr Hlor tablete 20 gr - pakovanje 500 gr

Hlor tablete 20 gr - pakovanje 500 gr - poslednji komad

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Idealno za male kućne bazene - jedna tableta za 10 m3 vode na dan. Štiti kupače od zaraznih bolesti - baktericid, fungicid, virucid, inaktivira, HBV i HIV.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

Osnovna cena: 668 din

Special Price 368 din Ušteda: 300 din (45%)

Detalji

SASTAV:

Trihloroisocijanurat kiselina (900 gr/kg)

CAS: 87-90-1

OSOBINE:

HLOR TABLETE 20gr su bele boje izuzetno širokog antimikrobnog spektra delovanja, sa blagim mirisom hlora.Sadrži stabilizovani hlor koje se polagano rastvara u vodi.Laganim rastvaranjem se oslobađa hlor i vrši oksidaciju vode i ubija viruse i bakterije koji se nalaze u vodi. Može se upotrebljavati u zatvorenim i otvorenim /spoljnim/ bazenima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Podesimo pH vode u bazenu između 7,2-7,6.

U plastičnu šupljikavu posudu /skimer/ stavimo 2 do 4 tablete od 20 grama na 10 m3 vode. Tablete se polagano rastvaraju od 2 do 4 dana koliko je vaš bazen zaštićen od bakterija i virusa. Ako je temperatura vode veća od 25 stepeni doći će do bržeg rastvaranja tableta.

Proveravati koncentraciju hlora u bazenu minimalno 2 puta nedeljno pomoću KOMPARATORA i održavati ga u granicama od 0,3-1,5 mg/lit.

10 HLOR TABLETA 20gr dovoljna je za 10 m3 vode temperature do 25 stepeni za 5-10 dana.

VAŽNO UPOZORENJE:

Osnovni preduslov za uspešnu dezinfekciju vode je da pH vode mora biti između 7,2 -7.6 .Ako je pH vode ispod 7,0 potrebno ga je podići upotrebom pH- plus granulata. Ako je pH vode iznad 7,8 potrebno ga je spustiti upotrebom pH- minus granulata.

Nivo slobodnog hlora u vodi mora biti između 0,3-1,5 mg/lit a kod hidromasažnih i bazena sa vodenim efektima nivo slobodnog hlora treba da se kreće od 0,6-2,0 mg/lit. Jako je važno podesiti nivo hlora u startu na optimalni nivo.Ako je potrebno upotrebiti Sani granulat koji se brzo rastvara u vodi t.j. izvršiti šokiranje vode i posle nastaviti sa održavanje nivoa hlora sa tabletama.

U PREPORUČENIM DOZAMA HLOR TABLETE 20 NISU TOKSIČANE I NE DELUJE NA KOŽU.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

HLORNE TABLETE 20 imaju široki spektar antimikrobnog delovanja.Ovaj preparat deluje na vegetativne oblike gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija,viruse (uključujući HBV i HIV) gljivice, protozoe i alge tako da u potpunosti štiti kupače od zaraznih bolesti.

Germicidni efekat HLORNI TABLETA 20 ispitan je po nemačkoj DGHM metodi.

Kod stavljanja tableta u skimer i vodu potrebno je staviti zaštitne rukavice i naočere. U slučaju nepažnje postupiti po upustvu.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena