Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik za peti razred oš - Klett Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik za peti razred oš - Klett

Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik za peti razred oš - Klett

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik za peti razred osnovne škole - Klett

Udžbenik se sastoji iz četiri modula od kojih svaki ima po tri lekcije a svaka lekcija se prostire na četiri strane udžbenika.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

800 din

Detalji

Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik za peti razred osnovne škole - Klett

Udžbenik se sastoji iz četiri modula od kojih svaki ima po tri lekcije a svaka lekcija se prostire na četiri strane udžbenika.

Na kraju svakog modula se nalaze aktivnosti za utvrđivanje naučenog, sticanje jezičkih veština i procenu učeničkog znanja. Na kraju udžbenika se nalazi delovi posvećeni gramatici i fonetici, kao i rečnik.

Kroz seriju udžbenika Et toi ? učenici prate junake svog uzrasta i uz njihovu pomoć upoznaju kulturu, običaje i način života u zemljama francuskog govornog područja. Preko aktuelnih i svakodnevnih situacija upoznaju se sa leksikom i jezičkim strukturama koje mogu odmah da upotrebe za opisivanje sebe i svog okruženja.

U okviru svakog modula u odeljku Projet učenici se susreću sa projektom koji je u vezi sa temom o kojoj su učili. Na taj način oni efektivno upotrebljavaju svoje znanje i izgrađuju svoj jezički profil. Kroz različite aktivnosti koje su namenjene samoocenjivanju učenici mogu kontinuirano da proveravaju svoje znanje.

Zvučni zapisi koji se nalaze na audio CD-u koji dolazi uz udžbenik upotpunjuju gradivo udžbenika i pomažu učenicima u usmenom razumevanju francuskog jezika.

Autori:Mari Žoze Lopez, Žan Tjeri le Bunjek
Izdavač:Klett
Tip korica:meki povez
Broj stranica:92
ISBN:978-86-7762-359-3

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena