Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Engleski jezik 8, udžbenik „Messages 4” za 8. razred oš - Klett Engleski jezik 8, udžbenik „Messages 4” za 8. razred oš - Klett

Engleski jezik 8, udžbenik „Messages 4” za 8. razred oš - Klett

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Engleski jezik 8, udžbenik „Messages 4” za 8. razred osnovne škole - Klett

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps)

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

850 din

Detalji

Engleski jezik 8, udžbenik „Messages 4” za 8. razred osnovne škole - Klett

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči. Posle svake druge jedinice, odnosno na kraju modula, slede aktivnosti za utvrđibanje naučenog, sticanje jezičkih veština i samoocenjivanje.

U udžbeniku Messages 4 jezička veština čitanja razvija se uz pomoć zanimljivih priča koje su prilagođene nivou jezičkog znanja učenika. Svako poglavlje je ilustrovano i dopunjeno zadacima za proveru razumevanja pročitanog teksta.

Na kraju svakog modula u odeljku Module review učenici proveravaju i utvrđuju svoje znanje uz pomoć jednostavne analize primera i gramatičkih zadataka.

U odeljku Coursework učenici se susreću sa sastavom koji je u vezi sa temom koju su učili. Tema sastava u udžbeniku za peti razred je "Uređenje školskog lista".

Serija udžbenika Messages ima svoju internet stranicu http://www.cambridge.org/elt/messages na kojoj se između ostalog možete upoznati sa autorima udžbenika i pronaći dodatne vežbe za utvrđivanje gramatičkih struktura.

Odatle možete pristupiti internet stranama Infoquest, koje prate seriju udžbenika Messages dopunjujući nastavu zanimljivim i aktuelnim sadržajima koji će privući učenike i motivisati ih na rad.

Autori:Dajana Gudi, Noel Gudi, Meredit Levi
Izdavač:Klett
Tip korica:meki povez
ISBN:978-86-7762-251-0

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena