Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Engleski jezik 7, radna sveska „Messages 3” + CD za 7. razred - Klett Engleski jezik 7, radna sveska „Messages 3” + CD za 7. razred - Klett

Engleski jezik 7, radna sveska „Messages 3” + CD za 7. razred - Klett

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Engleski jezik 7, radna sveska „Messages 3” + CD za 7. razred osnovne škole - Klett

Radna sveska osim za sistematično utvrđivanje gramatičkih struktura i leksike sadrži i aktivnosti za razvijanje sve četiri jezičke veštine

Dostupnost: Proizvod je rasprodat i trenutno ga nije moguće naručiti. Očekujemo da će uskoro ponovo biti u ponudi. Prikazana cena je poslednji put ažurirana kada je proizvod bio dostupan.

600 din

Detalji

Engleski jezik 7, radna sveska „Messages 3” + CD za 7. razred osnovne škole - Klett

Radna sveska osim za sistematično utvrđivanje gramatičkih struktura i leksike sadrži i aktivnosti za razvijanje sve četiri jezičke veštine, uključujući i veštinu slušanja, pošto je sastavni deo Radne sveske i audio komakt disk koji učenici mogu samostalno da koriste kod kuće.

Specifičnost Radne sveske Messeges 3 jesu dodatne vežbe za nastavu po nivoima. Vežbe su u saradnji sa profesorima iz Srbije pripremili autori originalnog izdanja.

Serija udžbenika Messages ima svoju internet stranicu http://www.cambridge.org/elt/messages na kojoj se između ostalog možete upoznati sa autorima udžbenika i pronaći dodatne vežbe za utvrđivanje gramatičkih struktura.

Odatle možete pristupiti internet stranama Infoquest, koje prate seriju udžbenika Messages dopunjujući nastavu zanimljivim i aktuelnim sadržajima koji će privući učenike i motivisati ih na rad.

Autori:Meredit Levi, Noel Gudi, Dajana Gudi
Izdavač:Klett
Tip korica:meki povez
ISBN:978-86-7762-254-1

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena