Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Edukativna igračka - 6 u 1 Solar kit - robot Edukativna igračka - 6 u 1 Solar kit - robot

Edukativna igračka - 6 u 1 Solar kit - robot

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Edukativna igračka - 6 u 1 Solar kit - robot

Igračka koja će vaše dete naučiti vrednosti solarne energije, razviti mu ekološku svest i pripremiti ga za budućnost u kojoj će jednog dana živeti. Igračka se može sklapati, što je još jedna prednost o

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

990 din

Detalji

Edukativna igračka - 6 u 1 Solar kit - robot

Igračka koja će vaše dete naučiti vrednosti solarne energije, razviti mu ekološku svest i pripremiti ga za budućnost u kojoj će jednog dana živeti. Igračka se može sklapati, što je još jedna prednost ovg edukativng seta, jer podstiče maštu, dok u isto vreme razvija finu motoriku. Iz seta se može napraviti avion, helikopter, vetrenjača, brod, robot i auto. Ovaj set spada u grupu edukativnih igračaka koje mogu biti dobar uvod u interesovanje za nauku vašeg deteta.

Solarna energija definitivno predstavlja budućnost. Proizvod je savršen za malu decu jer će ona moći iskoristiti blagodeti solarne energije jednoga dana ove lepe zemlje Srbije.Slično kao i svi proizvodi Cute Sunlight-a koristi snagu Sunca za svoju energiju i funkcionisanje. Ovo je nova verzija 6u1 kompleta a mozete sklopiti, novi avion, helikopter, vetrenjacu, brod, robota i auto. Zanimljiv početak i interesovanje za nauku i sam proces pravljenja stvari koje mogu funkcinisati na principu solarne energije, stvarajući i ostavljajući ekološku poruku da sve može funkcionisati i bez zagađenja i uništavanja okoline.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena

Slični proizvodi