Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Društvena igra Kakaglavci  4050-03709 Društvena igra Kakaglavci  4050-03709
  • Društvena igra Kakaglavci  4050-03709 Društvena igra Kakaglavci  4050-03709
  • Društvena igra Kakaglavci  4050-03709 Društvena igra Kakaglavci  4050-03709

Društvena igra Kakaglavci 4050-03709

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Ova igra je jednostavna, baš kao što je jednostavan i odlazak u WC! Prvo pronađete WC šolju, obavite posao koji treba da obavite, i na kraju sledi - brisanje. I naravno, nikako ne zaboravite da operete ruke! Nakon toga sve krećemo iznova.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

1.150 din

Detalji

Odigrajte svoje karte što je brže moguće, u skladu sa redosledom i bojom. Čim završite morate da pritisnete jastuče, sa posebnim, veselim zvučnim efektom, kako bi obavestili ostale igrače da ste gotovi!

SADRŽAJ
" 5 kakica sa elastičnim povezom
" Jastučić
" 48 karata za igranje

Uzrast:6+
Broj igrača: 2+CILJ IGRE
Rešite se svojih karata tako što će te ih izbaciti što je brže moguće. Karta koju izbacujete mora biti sledeća karta prema redosledu koji je prikazan u ovim pravilima i mora biti drugačije boje od izbačene karte, koja se već nalazi na stolu. Igrač koji više nema karata u ruci i koji pritisne jastučić, pobeđuje u toj rundi. Igrač kome je ostalo najviše karata je izgubio. Ako više igrača ima isti broj preostalih karata u ruci, gubitnik je onaj igrač sa najviše preostalih karata koji sedi levo od pobednika.

KARTE
Simboli na kartama moraju ići ovim redosledom:
1. WC šolja
2. Kakica
3. Toaletni papir
4. Pranje rukuPRIPREMA
Postavite jastučić na sredinu stola tako da svi igrači mogu da ga dohvate. Ako igraju samo dva igrača, koriste se samo karte koje imaju dve muve na poleđini karte. Ako igraju tri igrača onda se koriste karte koje imaju dve i tri muve na poleđini. Ako igraju četiri ili više igrača koriste se sve karte. Promešajte karte i podelite ih ravnomerno svim igračima, ne okrećući karte. Preostale karte ne učestvuju u igri.
IGRA
U ovoj igri ne postoje krugovi. Svako igra što brže može kako bi se što pre rešio svojih karata. Prvo brojite do tri. Na tri svi okreću karte. Karte možete držati u ruci ili ih složiti na sto ispred sebe. Runda počinje kada bilo koji igrač postavi kartu sa narančastom WC šoljom na sredinu stola. Ako imate kartu sa drugačijom bojom i simbolom koji je sledeći po redosledu od karte koja se već nalazi na stolu, tada možete postaviti svoju kartu. Kada postavljate kartu morate reći koji se simbol nalazi na karti. Kada se postavi karta sa simbolom Pranje ruku, tada neko ponovno mora postaviti kartu sa simbolom WC šolje (u boji koja je različita od poslednje postavljene karte sa simbolom Pranje ruku).

Postavite svoje karte što je brže moguće sve dok ne ostanete bez karata ili sve dok ne ostanete sa kartama koje ne možete više postavljati. Zatim pritisnite jastučić što je brže moguće, i nakon toga svi prestaju sa igrom. Ako su vam ostale karte u ruci, morate ih pokazati drugim igračima da bi dokazali da niste u mogućnosti da odigrate pravilan redosled. U tom slučaju pobeđujete. Ako ste pogrešili odmah gubite u toj rundi.

Igrač kome preostane najviše karata, gubi tu rundu i mora da postavi Kakicu sa elastičnim povezom na glavu. Ako je više igrača ostalo sa istim brojem karata u ruci, tada onaj koji je levo od pobednika gubi. Gubitnik skuplja sve karte, meša ih i ponovno ih deli. Zatim kreće nova runda. Nakon 5 odigranih rundi igrač sa najviše Kakica na glavi je izgubio. Ako više igrača ima isti broj Kakica tada se igra još jedna, odlučujuća runda.
UŽIVAJTE U IGRI!

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena