Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Dezihand BC - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku Dezihand BC - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku

Dezihand BC - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Dezihand BC - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV) 1000ml.

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

499 din

Detalji

Dezihand BC - sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV) 1000ml

SASTAV:

100 grama rastvora sadrži:

70 gr 2-propanola
0,2 gr benzalkonijum hlorida
0,1 gr undecilenic kiseline
i ostale komponente za negu kože

OSOBINE:

Bistra, zelenkasta tečnost prijatnog mirisa, neguje ruke, održava vlažnost kože i ostavlja prijatan opip ruku. Dezihand BC ne iritira kožu ni posle duže upotrebe pa koža ostaje meka, elastična i vlažna. Mešavinom 2-propanola sa antisepticima koji imaju funkciju produženog antiseptičkog dejstva i pažljivo odabranim komponentama za negu kože dokaz su da se radi o efikasnom preparatu.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

Dezihand BC, nerazređen, u roku od 30 sekundi na sobnoj temperature bez prisustva proteinskog opterećenja, uništava sve oblike gram pozitivnih i gram negativnih bakterija uključujući Staphilococcus aureus, Pseudomonas aeruginisa, Aspergillus niger kao i spore Bacillus subtilis. Uništava i bacile TBC I HIV virus.

Mikrobiološka efikasnost je urađena na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu odelenje mikrobiologija po DGHM metodi.

NAMENA:

Namenjen je za hirušku i higijensku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini. Dezihand BC se preporučuje za korištenje i u svakodnevnoj upotrebi za dezinfekciju jer u svom sastavu poseduje izopropil alkohol sa pomoćnim emolientima koje štite kožu i održavaju je vlažnom.

UPOTREBA:

Dezihand BC se koristi nerazređen. Kod higijenske dezinfekcije ruku dozira se 3 ml Dezihanda BC na čiste i suve ruke i utrljava. 30 sekundi. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira se najmanje 2 x 5 ml Dezihanda BC u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 minuta. Dezihand BC se koristi i za dezinfekciju mesta gde se vrši ubod inekcije kao i za za dezinfekciju operativnog polja.

PAKOVANJE:

Sav materijal od koga je napravljena ambalaža za pakovanje izrađena je od poli-etilena koji je u potpunosti može reciklirati.

UPOZORENJE:

Dezihand BC je zapaljiv. Ne stavljati u usta. Držati van domašaja dece. Čuvati na suvom i hladnom mestu. U slučaju kontakta sa očima, oči odmah isprati sa dosta vode a po potrebi konsultovati lekara.

MSDS:

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS).

Prospekt i MSDS na zahtev.

Pakovanje: 1000 ml

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena