Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

Prethodni

Ceresit stop Aero 360 dopuna

Prethodni

Dopunske tablete za apsorber vlage - 2 tablete

Ceresit stop Aero 360 aparat

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

REVOLUCIJA U ODSTRANJIVANJU VLAGE
Ceresit STOP vlazi AERO 360°, novi sistem za odstranjivanje vlage koji omogućava protok vazduha od 360°. Postavljajući nove standarde, AERO 360° još učinkovitije* upija vlagu i neugodne mirise.- AERO 360°

Dostupnost: Ponuda važi do isteka zaliha

899,00 din.

Detalji

REVOLUCIJA U ODSTRANJIVANJU VLAGE
Ceresit STOP vlazi AERO 360°, novi sistem za odstranjivanje vlage koji omogućava protok vazduha od 360°. Postavljajući nove standarde, AERO 360° još učinkovitije* upija vlagu i neugodne mirise.- AERO 360° sistem temelji se na fizikalnom principu – što je veći kontakt tablete sa vazduhom, veća je i moć upijanja. AEROdinamični uređaj ima jedinstveni vazdušni tunel (360°) koji omogućava cirkulaciju vazduha kroz i oko tablete.
- Ultra upijajuća tableta ima urezane utore i rupu u sredini, kako bi što veća površina bila u kontaktu sa vazduhom, što povećava učinkovitost i do 40%.
- Upijanje vlage počinje odmah nakon što se tableta izvadi iz ambalaže i postavi u aparat. AERO 360° tableta postupno gubi na volumenu zbog vlage koju upija, sve dok se sasvim ne otopi. Tada se tečnost iz donjeg dela aparata treba isprazniti, te se stavlja nova tableta.
- Ceresit AERO 360° ne zahteva priključak na struju niti odlaganje iskorištenih vrećica, što ga čini ekološkim rešenjem za probleme vezane uz vlagu.
- Idealan je za prostore do 50m3.

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena

Slični proizvodi