Vreme za školu počinje!

Mi znamo da početak školske godine znači i više izdataka u kućnom budžetu i spremni smo da podržimo mlade genijalce u njihovim nastojanjima da svet u kojem živimo učine boljim.

TakoLako te motiviše za početak školske godine popustom od -10% na ceo asortiman rančeva i pernica za tvoje školarce i predškolce, bez obzira da li je reč o artiklima s redovnim ili akcijskim cenama!

Sve što treba da uradiš je da prilikom izbora proizvoda u korpu, a pre koraka "NAPRAVI NARUDŽBENICU", klikneš na polje "KODOVI POPUSTA" (korak 1.) Nakon klika na polje "KODOVI POPUSTA", otvoriće Ti se rubrika u koju treba da upišeš promo kod TLSKOLA kod za popust (korak 2.), koji ste videli putem centralnog banera na našem sajtu, ili dobili putem News Letter-a koji je stigao na Tvoju mail adresu. Po upisivanju TLSKOLA u polje (korak 2.), kliknite na polje "PRIMENI KUPON" (korak 3.) Ukupan saldo tvog računa će nakon ovog koraka biti umanjen za iznos popusta. Nakon svega, nastavi s kupovinom klikom na polje "NAPRAVI NARUDŽBENICU" (korak 4.) Svakako, ukoliko Ti je potrebna pomoć, na raspolaganju su Ti operateri našeg call centra u periodu pon-pet od 08.00-18.00 i subotom od 09.00-15.00 časova koje možeš kontaktirati putem telefona 011/635-8440 Uživaj u kupovini!

Za sve ostalo, mi Ti stojimo na raspolaganju.

Akcija traje do kraja oktobra 2019.godine!