Tako Lako Shop u saradnji sa Corner Shop-om od danas kreće sa novim konceptom poslovanja koji će Vam omogućiti da naručene artikle podignete u Vašem gradu, Vašem komšiluku u trenutku kada Vama to odgovara!

Sve to u par jednostavnih koraka! Evo i kako:

1. Izaberete jedan ili više artikala od preko 40 hiljada koliko ih imamo u našoj ponudi. Na Tako Lako Shop prodavnici možete pronaći bukvalno sve što Vam treba, za Vas, članove Vaše porodice, prijatelje, kuću, kancelariju, automobil, baštu...
2. Kada izaberete artikle na jednostavan način ih dodate u korpu i napravite narudžbinu na sajtu www.takolako.com ili ukoliko imate neke nedoumice pozovite broj 011 635 8440, na kome ćete dobiti sve potrebne informacije i pomoć oko naručivanja i generalno oko internet prodaje.
3. Sačekate da na Vaš mejl stigne uputstvo za plaćanje.
4. Plaćate samo vrednost artikala, nemate dodatnih troškova. Možete platiti na način koji vama odgovara, elektronski ili putem uplatnice u bilo kojoj banci ili pošti.
5. Po registraciji uplate u našem sistemu šaljemo vam traženi artikal u Corner shop koji ste izabrali.
6. Obaveštavamo Vas telefonskim putem da se roba nalazi u Corner Shop objektu i da možete preuzmete artikle kada Vama to bude odgovaralo.

Prednosti novog koncepta kupovine su nemerljive, navešćemo samo glavne:

1. Ušteda troškova dostave. Dostavljamo robu u Vaš grad ili Vaš kraj, bez ikakvih dodatnih troškova za Vas.
2. Organizacija vremena. Ne morate sedeti kući i čekati kurira ili opterećivati članove Vaše porodice sa tim. Kada Vam bude zgodno uplatite i kada Vam bude zgodno preuzmete artikle.
3. Personalizacija narudžbine. Vi birate gde ćete i kada da preuzmete robu.

U kojim Corner Shop objektima možete preuzeti robu?
Za sada smo omogućili preuzimanje u čak 43 objekta širom Srbije! Pokriveni su skoro svi delovi Beograda, Novi Sad, Niš, Kraljevo, Čačak, Subotica, Smederevo, Obrenovac, Lazarevac, Stara i Nova Pazova... U planu je da se mreža širi i da postanemo lakše dostupni našim kupcima, maksimalno im izađemo u susret i poboljšamo kvalitet usluge.

Tako Lako je kupovati online!