Želite li praktičan, a istovremeno kul prevoz po gradu ili samo tražite novi način zabave? Zanima li vas kako je to „driftovati“ i surfovati po tlu? Sanjate li oduvek o tome da lebdite umesto da hodate? Do sad ste već zasigurno čuli za ili čak i videli Balance Scooter, inovativan i pametan board za koji mnogi veruju da će biti budućnost prevoza. Jednostavan za upotrebu i siguran.

Balance Scooter smatra se najnovijim prevoznim sredstvom danas. To je moderna verzija klasičnog Segway-a. Radi više-manje na istom principu, s jedinom razlikom što nema ručke, pa su ruke slobodne. Na prvi pogled, možda nećete biti dovoljno hrabri za korišćenje ovog električnog scooter-a, ali uz malo prakse, lako ćete se naviknuti na njega i shvatiti da je upravljanje izuzetno jednostavno.Karakteristike Balance Scooter-a Xplorer Board

Balance scooter ima jedinstveni inercijalni sastav i poseban algoritam, koji je ustvari temelj njegove ravnotežne funkcije. Zahvaljujući tome, koristi se gravitacija tela kako bi se kontrolisalo gibanje ovog high-tech prevoznog sredstva, uključujući ubrzavanje, usporavanje i kočenje. To se može postići jednostavno naginjanjem napred ili nazad. Ukratko, to je kao vožnja biciklom, samo što je mnogo zabavnije.

Xplorer Board Balance Scooter dolazi sa Samsung litijumskom baterijom, koja traje duže nego ostale litijumske baterije. Za razliku od ostalih jeftinijih baterija, nezapaljiva je, što vam itekako daje sigurnost. Vreme punjenja joj je izuzetno kratko za bateriju takvog kapaciteta, samo 1-2 sata. 

Xplorer Board dostiže brzinu do 15 km/h sa snagom motora 350w*2. Maksimalna težina korisnika je čak 120 kg. Maksimalna kilometraža je 15-20 km, što zavisi od težine korisnika i podloge po kojoj se vozi. Najveći ugao uspona je 15 stepeni. Dodatnu zabavu pruža mogućnost spajanja bluetooth-om na bilo koji uređaj, pa se na primer možete voziti slušajući vašu omiljenu muziku, a to sve može biti popraćeno i malim light-show-om koji omogućavaju LED svetla. 

Obzirom da je Balance Scooter budućnost prevoza, nabavite ga odmah! Zabavno i korisno u isto vreme! :)

Više informacija na linku