Sigurno se pitate „zašto bih kupovao online?“ – svega ima u prodavnicama, lakše mi je da kupujem kao i do sada, nesigurno je kupovati online, nemam garancije… Ako tako razmišljate sigurno nikada niste kupovali online! Međutim ovde ste i to je dobar početni korak, za početak pročitajte ovih 5 prednosti online kupovine.

1. Jeftino

Tako Lako Shop se izuzetno trudi da bude konkurentan sa cenama u svim kategorijama proizvoda. Svesni smo da je cena u većini slučajeva odlučujući faktor i gledamo da kroz akcije koje organizujemo ponudimo najbolju cenu za naše kupce, pritom vodeći računa o kvalitetu proizvoda. Nemamo troškove održavanja magacina i skladištenje robe, kao i prodajnog objekta i to nam daje prednost u odnosu na klasične maloprodaje. Ovo je era u kojoj su svi podaci dostupni i kupac lako može da se informiše gde se najpovoljnije može nabaviti roba, tako da je cena, uz kvalitet i podršku, nešto o čemu vrlo vodimo računa.

2. Komfornost

Dok surfujete na kompjuteru, tabletu ili mobilnom telefonu, na lak način "iz fotelje" jednostavno popunite formular sa vašim podacima i sačekajte da vam dostavimo proizvod. Nema redova u prodavnicama i višeminutnog čekanja, nema napornog odlaska i dolaska, kao i transporta, o svemu tome razmišljamo mi, umesto vas.3. Brzina

U redu, naravno da nije podjednako brzo kao kada odete u prodavnicu, gde odmah platite i preuzmete robu, ali uobičajeni rok za dostavu je stvarno kratak, svega 2 do 3 radna dana. Za sezonsku i najprodavaniju robu koju držimo u magacinu moguća je i brža dostava. Ukoliko se roba čeka iz nekog specifičnog razloga (uvoz, praznici, carina...) obavezno obaveštavamo kupca kako bi isplanirao svoje obaveze.

4. Dostupnost

Ne morate da idete u drugi grad ili udaljeno naselje da biste kupili ono što vam treba. Dostavu vršimo po celoj Srbiji, tako da, ako neki artikal ne postoji u prodavnicama u vašem mestu, tu smo mi, da vam učinimo dostupnim preko 40 hiljada artikala, koji su na jedan klik od vas.5. Maštovitost

Ako se jednom upustite u internet kupovinu, stalno ćete kupovati online, to vam garantujemo! Igrajte se, interesantno je tražiti nešto u internet prodavnici, upoređivati cene, ubacivati i izbacivati iz korpe... Imate neslućeno mnogo mogućnosti - iznenadite dragu osobu poklonom, naručite nešto mesec dana unapred, naručite nešto da vam stigne za rođendan ili godišnjicu ili drugi vama bitan datum.

Pročitali ste ovo? Šta čekate? Vaša Tako Lako kupovina je na klik od vas!