Product was successfully added to your shopping cart.
(011) 635 8440CONTACT US
0item(s)

Nemate proizvoda u vašoj korpi.

  • Alex et Zoé et compagnie 1, francuski jezik za 1. i 2. razred,udžbenik Alex et Zoé et compagnie 1, francuski jezik za 1. i 2. razred,udžbenik

Alex et Zoé et compagnie 1, francuski jezik za 1. i 2. razred,udžbenik

Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Brz pregled

Alex et Zoé et compagnie 1, francuski jezik za 1. i 2. razred osnovne škole, udžbenik

Udžbenički komplet Alex et Zoé et compagnie 1,2,3 metodološki je primeren nivou kognitivnog, motoričkog, afektivnog i socijalnog razvoja učenika nižih razreda.

Dostupnost: Proizvod je rasprodat i trenutno ga nije moguće naručiti. Očekujemo da će uskoro ponovo biti u ponudi. Prikazana cena je poslednji put ažurirana kada je proizvod bio dostupan.

1.080 din

Detalji

Alex et Zoé et compagnie 1, francuski jezik za 1. i 2. razred osnovne škole, udžbenik

Udžbenički komplet Alex et Zoé et compagnie 1,2,3 metodološki je primeren nivou kognitivnog, motoričkog, afektivnog i socijalnog razvoja učenika nižih razreda osnovne škole.

Za predloženi pristup karakteristična je primena igre i raznovrsnih vidova izražavanja kroz crtanje, glumu, mimiku i pokret.

Bogat materijal daje mogućnost nastavniku da selektivno koristi ponuđene sadržaje i da ih prilagođava konkretnim nastavnim situacijama. U nastavi je najsvrsishodnije kontinuirano korišćenje udžbenika i audio-materijala uz postepeno uvođenje radne sveske.

S obzirom na obim i raspored građe, ovaj udžbenički komplet može se koristiti za nastavu francuskog jezika u prvom razredu (pretežno udžbenik) i drugom razredu osnovne škole (kontinuirano korišćenje i radne sveske), a zatim je nivoe 2 i 3 moguće rasporediti, prema planu i nivou postignuća učenika, u trećem i četvrtom razredu.

Autor Colette Samson
ISBN 9788674781562
EAN 867478156X
Godina izdanja 2011
Izdavač Data Status
Broj stranica 71
Format i dimenzije 211x285mm, mek povez

Tagovi proizvoda

Koristi razmake da odvojite tagove. Koristite apostrofe (') za fraze.

  1. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod

Napišite sopstvenu recenziju

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica
Ocena